randerskommune2

Randers Flyveplads er beliggende i hjertet af Østjylland, og er den næststørste flyveplads i det østjyske område. Randers Flyveplads er ejet og drevet af Randes Kommune.

Flyvepladsen er på baggrund af dens beliggenhed ideel til mindre og mellemstore erhvervstransportere og taxiflyvninger. Det er muligt at flyve direkte fra Randers Flyveplads til destinationer i både ind- og udlandet.

Om Flyvepladsen

Randers Flyveplads ejes og drives af Randers Kommune og er beliggende på Højsletvej i den nordlige udkant af Randers By, ca. 4,8 km fra centrum. Bane 07/25 som er af asfalt, har en elevation på 153 ft., og en længde og bredde på 900 x 23 m.

ICAO lufthavnskode: EKRD

Alle oplysninger om brug af pladsen findes på Randers Kommunes hjemmeside

Klik her!