Randers Flyveklub FLAG jan 20144Randers Flyveklub er landets næststørste forening for fritidspiloter og fly-entusiaster, beliggende i det Midtjysk blot 4,8 km nord for byens centrum. Adressen er Højsletvej 21, 8930 Randers NØ.

Drift

Randers Flyveklubs daglige drift og aktiviteter bygger på frivilligt og ulønnet foreningsarbejde, hvor vores interesse for fritidsflyvning og luftfart generelt, er med til at skabe et socialt og kulturelt fællesskab.

Ledelse

Randers Flyveklub ledes af et forretningsudvalg, som varetager klubbens daglige drift og repræsenterer klubben udadtil samt forvalter klubbens midler.

Forretningsudvalget består af 5 valgte medlemmer, der vælges på klubbens ordinære generalforsamling ved almindelig afstemning. Forretningsudvalgets medlemmer vælges for et tidsrum af 2 år, hvorefter medlemmerne afgår efter tur, henholdsvis 2 og 3 bestyrelsesmedlemmer, første gang efter lodtrækning.

Desuden vælges på generalforsamlingen hvert år 1 evt. 2 suppleanter.

Alm. medlem  Annegrete Zobbe
 Alm. medlem  Brian Pastoft

Herudover suppleres Forretningsudvalget med diverse ad hoc udvalgs-formænd, som er udpeget af forretningsudvalget efter behov og som tilsammen udgør klubbens bestyrelse.

Udvalg

Forretningsudvalget kan nedsætte forskellige udvalg efter behov for at sætte særlig fokus på tiltrængte opgaver. Et udvalg består af frivillige medlemmer. Herved tilstræber Forretningsudvalget at skabe de mest optimale betingelser for trivslen af klubbens medlemmer.

Som eksempler på udvalg kan nævnes:

• Hjemmesideudvalg
  • Flyveturudvalg