Randers Flyveklub FLAG jan 20144Randers Flyveklub er landets næststørste forening for fritidspiloter og fly-entusiaster, beliggende i det Midtjysk blot 4,8 km nord for byens centrum. Adressen er Højsletvej 21, 8930 Randers NØ.

Om os

Klubhus2Randers Flyveklub er en interesseorganisation, der har det generelle formål aktivt at fremme og udbrede interessen for privatflyvning.

Klubben er åben for alle fly entusiaster, private piloter og andre med interesse for fritidsflyvning. Klubben er en af Danmark største og mest aktive flyveklubber. Klubben er beliggende i dejlige klublokaler ved Randers Flyveplads, kun 4,8 km nord for Randers by. Flyvepladsen ejes og drives af Randers Kommune. Den første lørdag i måneden i flyvesæsonen (april - oktober) er klubben åben for offentligheden fra 10.00 til 14.00.

Klubben som vi kender den i dag, blev dannet d. 17. maj 1965, og er vokset støt lige siden. I 1988 blev landingsbanen med græs afløst af en asfalteret landingsbane, rulleveje og parkeringsplads område. Dette gavner og dækker den dag i dag klubbens medlemmer og det omgivende lokalsamfunds luftfarts-behov. Besøgende er velkommen!

Klubhuset indeholder et briefingrum, møde- og kontor lokaler samt køkkenfaciliteter.  Klubben ejer flere hangarer med plads til ialt 16 fly. P.t. er der enkelte ledige pladser, men du kan som medlem blive optaget på ventelisten. Herudover er der opført 9 privatejede hangarer på arealet.

Flyvepladsen bliver anvendt til både erhvervsmæssig- og privatflyvning. Asfaltbanen som er 900 m lang og 23 m bred, er udstyret med banebelysning, således at den også kan anvendes uden for dagtimerne.

Til hverdag og i weekenden danner klubben rammen om en lang række aktiviteter for sine ca. 180 medlemmer. Disse aktiviteter omfatter bl.a.

  • Fælles flyveture til lokaliteter i ind- og udland
  • Foredrag og seminar af personer med særlig betydning for fritidsflyvning
  • Konkurrenceflyvning med landings- og navigationsøvelser
  • Teoriundervisning for kommende piloter
  • Arrangementer med flyvning for interessegrupper

Ca. 40 fly har deres faste tilholdssted i klubben og i privatejede hangarer på flyvepladsen. Flyene ejes dels af en eller flere privatpersoner, dels af firmaer som anvender flyene forretningsmæssigt.

Det daglige arbejde i klubben forestås af forretningsudvalget / bestyrelsen, samt en række medlemmer, som tager sig af enkeltopgaver. Udover det allerede oprettede udvalg er det klubbens hensigt, at der skal oprettes andre udvalg som skal varetage flere vigtige funktioner såsom:

  • Uddannelse
  • Fælles flyveture
  • Vedligeholdelse og fornyelse 
  • Drift af pladsen i weekender osv.

Hvis du som medlem har lyst til at tilmelde dig et af de foreslåede udvalg, kan du tilmelde dig ved at skrive til klubbens sekretær på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Mange tænker på piloter og ejere af flyvemaskiner som en meget eksklusiv gruppe. Dette er langt fra tilfældet! Privat flyvning er både fysisk og økonomisk overkommeligt for de fleste. Randers Flyveklub byder derfor alle fly interesserede velkommen.

Klubbens bestyrelse består af fem medlemmer, valgt af klubbens medlemmer:

Formand: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Tlf: 51 51 08 72

Næstformand: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Tlf: 27 81 12 56

Kasserer: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Tlf: 25 31 95 69

Sekretær: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Tlf: 28 26 02 03

Klubmester: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Tlf: 23 60 20 80

Suppleanter: Annegrete Zobbe og Brian Pastoft

Medlemsider/ Log-in

For at logge ind på siden skal du være medlem af klubben.

Kommende aktiviteter:

Ingen begivenheder fundet

Randers Flyveklub

Højsletvej 21

DK-8930 Randers NØ 

Mail: se menu "Kontakt os" øverst th.

Følg Randers Flyveklub på: 

Følg Randers Flyveklub på facebookFølg Randers Flyveklub på PinterestFølg Randers Flyveklub på InstagramFølg Randers Flyveklub på YouTubeFølg Randers Flyveklub på twitter

Her finder du Randers Flyveklub

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.