Randers Flyveklub FLAG jan 20144Randers Flyveklub er et af Danmarks største og mest aktive flyveklubber. Der foregår fx foredrag omkring flyve-relateret emner, klubture, landingskonkurrence, fly-ins, rally, udflugter, julefrokost, sommerfest og andre sociale begivenheder.

Åbent Hus

- den 1. lørdag i hver måned fra april til oktoberRFKheader48

Randers Flyveklub holder Åbent Hus den 1. lørdag i hver måned fra april til oktober (inkl. juli) på Randers Flyveplads. Vi vil gerne invitere alle med en interesse for flyvning eller hvis man blot er nysgerrig, ønsker at deltage i klubbens aktiviteter, eller ligefrem har planer om at blive pilot.

Kom og tal med vores medlemmer, mød instruktørerne og oplev på de mange forskelligartede maskiner der letter og lander på flyvepladsens bane 07/25. Gør dagen til en hyggelig udflugt til vores klub og dens omgivelser. Vi vil gerne dele vores fritidsaktivitet med alle, der besøger Randers Flyveklub. Klubhuset er åbent fra morgenstunden.

Fra kl.10.00 til 14.00 tilbyder klubbens erfarne piloter en kort introduktions-flyvetur i nærområdet.

Turen varer typisk ca. 12 min. og koster kr. 150,- per person. Prisen forudsætter 3 passenger pr. tur. Afregning er kontant eller via MobilePay.